Allt börjar på nytt

Så jag har precis börjat mitt första uppdrag i denna inkarnation (det blir nog nästa post, men jag vill så klart ha godkänt från uppdragsgivaren först), det vill säga att jag har varit fast anställd i några år, sedan pappaledig, men nu jobbar jag återigen i min egen firma. Det visade sig att det var lite uppstartsbesvär, jag hade inte haft vare sig intäkter eller kostnader i firman på ett tag så Skatteverket ville återkalla F-skattesedeln, bland annat. Men sådant är ganska lätt löst, tycker jag, och jag har också haft otroligt bra hjälp från min redovisningsbyrå DesiRedo och min revisor Anita Deurell.

Om du vill ha en tjej som inte bara gör ett bra jobb utan dessutom är riktigt snabb på att återkomma, och kan ta på sig ett nytt uppdrag på kort varsel kan jag bara rekommendera Desirée Johansson på DesiRedo. Jag hade inte pratat med henne på ett par år, men trots det tog hon sig an min redovisning och klämde in mig bland övriga uppdrag. Jag kan inte skryta med att jag är hennes största kund eller att det är mig hon borde prioritera på grund av någon annan anledning – men det gjorde hon ändå.

Att jag dessutom hade turen att ha Anita som revisor, som också med kort varsel kunde klämma in en helt oplanerad revision, gör bara det hela ännu mer förnämligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *