Start

Jag är konsult, och tjänsten jag erbjuder kan man kortfattat beskrivas som chef för uthyrning. Jag tar kortare och längre uppdrag, och jobbar typiskt som VD, COO, Försäljningschef eller Informationsdirektör. Jag har haft tyngre roller i större företag, men jag har haft flest roller i små, ofta nystartade företag – rena start-ups eller bolag i tidig fas. Jag tar också olika typer av utbildningsuppdrag, som säljcoach eller mentor. Mer utförligt om vad jag gör kan du läsa här, eller varför inte titta på mitt CV? En del av de uppdragsgivare jag har jobbat för har varit vänliga nog att låta mig berätta om uppdraget, vilket du kan läsa om här.

En stor del av konsultens vardag är att anpassa sig efter kundens behov. För mig innebär det bland annat att jag ibland är helt uppslukad under lång period med ett enskilt uppdrag på heltid, eller till och med mer. I andra perioder jobbar jag åt kanske två eller tre uppdragsgivare parallellt, och även i kortare uppdrag. Det jag jobbar med skriver jag oregelbundet om här på sajten.

Här finns också lite om mig som person, främst för att du som är intresserad av att anlita mig ska få en lite bredare bild än vad man får av enbart ett CV.

Vill du kopiera något från sajten, bilder eller text? Kontakta mig först, jag innehar rätten till allt material.