Min förskola avslutad

Så tog året slut, och med det uppdraget hos Min förskola. Och som vanligt vid den här tiden känns det på sin plats med lite reflektion.
Sedan förra inlägget om uppdraget har det hänt en hel del. Det mest glädjande är att två nya kunder har kommit in och installationer för dem påbörjas i mellandagarna. Det finns alltid en viss fördröjning i försäljning och jag var inte säker på att det skulle bli konkreta resultat redan under den här ganska korta perioden – å andra sidan har man alltid en önskan om att det ska rasa in kunder så fort man börjar röra på sig. Hade jag hoppats på tio kunder? Kanske lite…
Men vi har också fått upp en rejäl pipeline, utan att avslöja några belopp har vi gått från i det närmaste 0 till en bruttopipeline med 23 registrerade affärsmöjligheter med ett bruttovärde på ungefär 25% av ett helårsmål. Det är ytterligare ett bevis för att det går åt rätt håll. Som en bonus har hemsidan hamnat under rejält tryck och kommer nu högst upp när man söker efter den på Google, trots att det finns ett barnprogram på SvT med samma namn. Även de som inte för närvarande har ett aktivt köpintresse går i alla fall in och utbildar sig om oss!
Dessutom har vi hunnit med att ta fram ett avtalsförslag att använda, inte helt oviktigt med tanke på att systemet lagrar både bilder och personuppgifter om barn för kundens räkning.
Som en personlig bonus för mig, berättade försäljningschefen vänligt nog att han tyckte han fått lära sig väldigt mycket under den här tiden – med andra ord det man som coach allra helst vill höra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *